AERECO-gruppen förvärvar MACK ThermoTechnik  1. Hem
  2. Aereco
  3. Nyheter
  4. AERECO-gruppen förvärvar MACK ThermoTechnik
Nyheter -
2020/07/17

AERECO-gruppen förvärvar MACK ThermoTechnik

Vi kan med stolthet berätta att Aereco-gruppen har förvärvat det tyska företaget MACK ThermoTechnik – specialist inom och tillverkare av värmepumpar!

 

 

MACK ThermoTechnik är en av de mest innovativa leverantörerna av värmepumpar, med många års erfarenhet av att utveckla, tillverka och installera termotekniska produkter. MACK:s stora produktsortiment imponerar med sin energi- och kostnadseffektivitet, hållbarhet och förstklassiga kvalitet.

MACK ThermoTechnik finns kvar under eget namn, och har en egen hemsida (på tyska), men för mer information om värmepumpar och Aerecos övriga ventilationslösningar är det oss du kontaktar! Ring 040-626 66 60 eller skriv till oss

Värmepumpar används för att återvinna värme från frånluft och är en riktigt bra lösning för att minska energianvändningen! Ventilationssystem med värmepump går ut på att den återvunna värmen i sin tur värmer upp varmvatten och/eller värmevatten. Det är ett system som blir allt vanligare i Sverige, och som ersätter de mer traditionella alternativen fjärrvärme, gas och varmvattenberedare.

 

Läs mer om: