Aereco växer vidare!



  1. Hem
  2. Aereco
  3. Nyheter
  4. Aereco växer vidare!
Nyheter -
2018/10/05

Anders Bylund ansvarar för teknik och support och  är anställd i bolaget sedan 1:a juni, 2018

 

Anders kommer vara kontaktyta för många av våra kunder med hjälp & råd över telefon”, säger Aerecos nordiska försäljningsdirektör Mikael Ståhlfors.

Anders har en gedigen bakgrund med olika anställningar inom såväl ventilationsbranschen som andra branscher. Senast har Anders arbetat som OVK-besiktningsman för ett företag i Lund.

Har man en fråga om våra produkter, vill ha hjälp att finna rätt lösning för sitt projekt – stort som smått – så är det Anders som vanligtvis kommer vara spindeln i nätet”, berättar Mikael vidare. ”Offerter, teknisk produktinformation och lokal produktanpassning är ytterligare uppgifter som Anders ansvarar för.

Aereco Ventilation AB etablerades i mitten av 2017, och är ett helägt dotterbolag till den franska koncernen Aereco S.A. Kontor och lager finns i Malmö, varifrån den nordiska marknaden förses. Koncernen har åtta dotterbolag och ett trettiotal samarbetspartners i lika många länder runt om i världen.

Behovsstyrd ventilation, baserat på luftfuktigheten i inomhusluften, är koncernens grundpelare och Aereco utvecklar, producerar och marknadsför tilluftsdon, frånluftsdon, fläktar och andra relaterade produkter, främst för bostäder, kontor & förskolor.