Invigningen av Aereco:s nya huvudkontor  1. Hem
  2. Aereco
  3. Nyheter
  4. Invigningen av Aereco:s nya huvudkontor
Nyheter -
2014/10/18

Den 17 oktober 2014 invigde Aereco S.A. sitt nya huvudkontor och sin nya anläggning i Collégien (Frankrike), med över 500 personer från 20 olika länder. 

Invigningstalet inleddes av Marc Jardinier, VD för Aereco, som tackade alla närvarande gäster, kunder, leverantörer, dotterbolag, finansiella partners, regionala utvecklingsaktörer, tjänstemän och anställda i företaget. Alla har bidragit till företagets utveckling genom sitt engagemang. Marc Jardinier har en historisk överblick över företaget sedan det grundades 1984 och uttryckte sin stolthet över att ha kunnat se utvecklingen de senaste trettio åren.

Sedan talade Alexandre Chirier, ekonomisk utvecklings- och marknadschef för EpaMarne, å EpaMarne-direktören Nicolas Ferrands vägnar, som senare själv anslöt. Han insisterade på vikten av företag som Aereco för regionen och betonade ambitionen, attraktiviteten och vitaliteten i Marne-la-Vallée.

Slutligen hade vi äran att välkomna Eduardo Rihan-Cypel, Seine-et-Marnes parlamentsledamot, som erinrade om att det under dessa svåra ekonomiska tider är viktigt att stödja och visa upp företag som är engagerade i att behålla sysselsättningen i Frankrike och särskilt i Seine-et-Marne.

 

 

Från vänster till höger, Didier Meriot (Collégiens 1:a vice borgmästare), Nicolas Ferrand (EpaMarne-direktör), Eduardo Rihan-Cypel (kongressledamot för Seine-et-Marne), Edwige Lagouge (Collégiens 2:a vice borgmästare och medlem av Marne et Gondoires kommunalkontor), Marc Jardinier (Aerecos VD), Laurent Jardinier (direktör på Aereco).

Efter den traditionella bandklippningen avnjöt deltagarna en gourmetbuffé och roade sig med olika aktiviteter kring temat luft på ett podie i vår produktionsanläggning.

         
     
     

 

Under dagen introducerades vår byggnad på 18 000 kvm, som varit i bruk sedan maj 2014, efter bara ett års arbete genom guidade fabriksturer. Byggnaden ritades av arkitekten Frank Tomassi och byggdes av företaget Salini.

De guidade fabriksturerna visade upp våra fullt moderniserade produktionsinstallationer och vår forsknings- och utvecklingsdedikerade utrustning.

     

 

Inauguration of the new Aereco headquarters - News

 

 

 

Vi vill tacka alla våra besökare för att de kom och alla som hjälpte till att göra detta evenemang till en unik dag med sitt engagemang och deltagande.

Upptäck filmerna från invigningen.