NORDBYGG 2020 – SENARELÄGGS TILL SEPTEMBER  1. Hem
  2. Aereco
  3. Nyheter
  4. NORDBYGG 2020 – SENARELÄGGS TILL SEPTEMBER
Nyheter -
2020/03/13

NORDBYGG 2020 senareläggs till slutet av september

Aereco återkommer med nya datum för mässan så fort de är fastlagda av arrangören

 
Meddelande från Stockholmsmässan, 2020-03-12:
 
“Nordbygg senareläggs tills september 2020

Efter regeringens beslut att begränsa allmänna sammankomster kommer Nordbygg flyttas fram och genomföras i slutet av september 2020 istället för 21-24 april som tidigare var planerat.
 
Nordbygg är Norra Europas största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen och lockar vartannat år runt 50 000 besökare från byggsektorn i Sverige, men även från övriga Skandinavien, Baltikum och Europa.

– Våra utställares och besökares säkerhet är vår högsta prioritet. Vi vill ge mässan bästa förutsättningar att kunna genomföras längre fram och nu arbetar Stockholmsmässan för att flytta hela det gigantiska evenemanget till slutet av september, säger Peter Söderberg, projektchef på Nordbygg.

­– Det handlar om över 800 utställare och runt 50 000 besökare, som behöver planera om. Till det all logistik kring boende, transporter, mat, dryck och utrustning för alla dessa människor. Det är många aktörer som påverkas och vi ska göra vårt yttersta för att skadan ska bli så liten som möjligt, säger Peter Söderberg.

Stockholmsmässan kommer att återkomma med mer information till utställare och besökare så snart som möjligt.”

 

Informationen är hämtat från Nordbyggs hemsida